Center za razvoj otrok na Feldenkraisov način<br />
Andreja Semolič Center za razvoj otrok na Feldenkraisov način
Andreja Semolič

Praktikum pedokinetike in dan odprtih vrat

09. 10. 2021 Literatura

30.10.2021 dan odprtih vrat.

Dobrodošli tisti, ki vas razvojni koncept zanima, nekaj morda veste, a si želite vedeti še več. Morda vas celo zanima študij.

To je priložnost, da spoznate več in pridete v stik z nami.

Ta dan bodo pripravniki za pedokinetika postali praktiki pedokinetike po zaključenem štiriletnem študiju. Predstavili bodo razvojni koncept. Priložnost bo za odgovore na mnoga vprašanja in dileme, kot tudi za prakso. Priložnost za srečanje s kreatorko pedokinetike, ki vam bo na voljo za morebitna vprašanja in dileme glede razvoja vašega otroka.

VABLJENI 30.10.2021 na Kolarjevi ulica 45a, 1000 Ljubljana.

Za brezplačno udeležbo se prosim najavite na: tadeja.zaksek@pedokinetika.si

Veselimo se napredovanja in proslavitev praktikov. Dan, ki ga bomo prelili v nove začetke
delovanja razvojnega koncepta pedokinetika 30.10.2021

Pedokinetika®, je mednarodno registrirana znamka. Je razvojni koncept, ki generira povsem nov “minde set” Je koncept razvoja, ki vnaša revolucijo v razumevanju razvoja in v praksi kaže na odnos, ki ga imamo s sočovekom. Odnos preko katerega nudimo otroku dober razvoj. Poskrbimo za razvojne potrebe in se učimo sodelovati na višjem nivoju delovanja in bivanja.

Z nami rastejo otroci že več kot 15 let. Odgovorno in s spoštovanjem se vpletamo v razvoj otroka in odpiramo spone prepričanj preteklosti, ki staršem omogočajo uvide, kako danes lahko nudijo najboljšo podporo svojemu dojenčku.

Ob tem vas vljudno prosim, da razlikujete avtorizirane pedokinetike®, ki izvajajo programe razvojnega koncepta pedokinetika®, od njihovih sošolcev, ki niso dokončali istega programa in nudijo morda všečno vabljive a površne programe razvojnega koncepta, z vsemogočimi primesmi.

Starši, skrbniki, vzgojitelji, edukatorji in drugi pedagogi se učite Razvojnih Funkcionalnih Prijemov pedokinetike®, ki niso telovadba, niso šport z dojenčkom, niso terapija, niso korekcija.

So več kot rokovanje.

So vhod v odnos in razumevanje procesa razvoja človeka.

So vzvodi učenja in aktiviranja človeškega genoma, ki ga mnogi bolje poznate kot modri vtis ali blue print.

Nam je mar kako se razvija bodoča generacija.

Imena pedokinetike prosim, da ne upoabljate v kombinaciji drugih ponudnikov, razen avtorizirane prakse.