Sledi spodnjim navodilom in pridobi
BREZPLAČNE personalizirane nasvete…

Sledi spodnjim navodilom in pridobi BREZPLAČNE personalizirane nasvete…

Zadeva je zelo preprosta…

Izberi si eno poljubno usmeritev iz vsebine “7 pedokinetičnih video usmeritev” in posnemi, kako to izvajaš s svojim otrokom.

Zaželjeno je, da video NI daljši kot 2 minuti, ravno tako pa je optimalno, da je video posnet v 16:9 formatu (telefon imaš torej vodoravno).

Ko ta video narediš, nam ga pošlješ preko spodnjega obrazca – vpišeš svoje ime in priimek, email, naložiš datoteko in potem vse skupaj potrdiš s klikom na gumb “POŠLJI VIDEO”.

In brez skrbi – ta video ne bo nikjer javno objavljen, ravno tako pa se ne bo nikjer uporabljal.

*Mimogrede, če pri pošiljanju naletiš na kakšne tehnične ovire, nam piši na nosek.dol@igrivisvet.si. Z veseljem ti bomo pomagali.

Ko prejmemo tvoj video, ga bomo pregledali v roku 72 ur in ti na tvoj email poslali personalizirane nasvete. To je vsa umetnost 🙂

*Ker tovrstna individualna podpora vzame res ogromno časa (in ker želimo vsak posnetek pokomentirati maksimalno dobro), smo mesta enostavno morali omejiti. Zato smo se odločili, da bomo to možnost ponudili zgolj prvim 150 staršem, ki bodo poslali posnetek. Ko bo ta številka dosežena, bomo to opcijo žal morali umakniti.

👇 Sedaj pa izpolni spodnji obrazec 👇

Sedaj pa izpolni spodnji obrazec 👇

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tvoje ime in priimek
Drag and drop files here or

Financira
Evropska unija

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ni nujno,
da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA).
Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti EACEA.

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti EACEA.